Molle fyller år!

idag fyller molle 2 år! Han ska ha fest samtidigt som syskonen. SKA BLI SÅÅÅÅÅÅ KUL! Jag längtar fruktnasvärt tills gästerna kommer. (kl 3).

/ Alicia och molle


Ehhhh lite dålig bild! :( vill inte störa nu när han sover


Promenad i skogen

Jag och mamma tog en promenad i skogen igår. Det var kallt och blåsigt. Vi fikade nybakta bullar och varm choklad, det kunnde varit mysigt men det var ju såå kallt. Hehe! Vi kännde oss fåniga.
På vägen dit såg man att det började bli vår. Vattenfallet var inte fruset alls och man såg att det kom grönt ur marken! NU KOMMER VÅREN!

/Alicia


Vatten forsar vackert


Molle fyller snart år!

Längtar fruktansvärt efter Molles party! Det blir på söndag! just nu e noreas mamma och köper presenter. MUMSIGA PRESENTER! Längtar!

 

Magont

Hej jag kunnde inte gå till skolan idag eftersom jag hade ont i magen! Tråkigt!!!

GIGANTISKA VALPAR

Valparna har blivit läskigt stora på sistonde. Såg bilder idag på fejjan.


Någon vecka


4 veckor


NU 7 veckor


Sjunga med kören!

Snart ska jag sjunga med kören i huskvarna kyrka! Tyvärr mår norea inte riktigt bra och ska inte vara med!
Jag e inte så närvös, det kommer mest bli roligt och föresten så ska vi sjunga med Joakim kohls som är jätte snäll. Vi har lärt oss 7 låtar, Varav 3 idag! Vi kom till kyrkan vid 8. Vi städade, gjorde kaffe oich sen kom joakim och alla andra i kören! Då åt vi frukost. Mackor och mumsig frukt! DET SKA BLI SÅÅÅÅÅ KUL! Konsären är kl 6 och då ska både mamma, pappa och mormor opch morfar komma. SUPER KUL!

Hejdå


Ensam hemma

Mamma är och jobbar, pappa med, syrran i skolan presic som brodern. Bästisen sjuk och den andra också! Klasskamrater gör läxor! Vad gör man helt ensam tills 8 ikväll!!!!


Jag vampyr!

Bamse!

Sitter här med Bamse i knät! Jag älskar honom så mycket och hoppas att lever länge, länge! Här e lite bilder på honom!


Bamse är sååååååå söt på denna bilden!

Party kanin!!!


Hoss pappa!

Jag e hoss pappa och har just shattat med norre! Vi kanske ska äta ihop ikväll! KULIGT! Riktig kompismiddag! Jag mamma, Norea och hennes mamma! Kanske kollar vi på film eller nått. Vet inte. Skaiallafall bli kul! Juste jag har lagt ut lite länkar och det  skulle vara kul om ni kollade vad det var! Min bebis Tackita på Bebisspeet har blivit större och sötare!
ALICIA


Kul hund

Hallajsan!

hej,

Om ni vill läsa min berättelse , Ta hand om tiden, kan ni gå in på stallet tidsmaskinen på stallet.se! Den är inte färdigskriven.


Utråkaaaaaaaaaaaaaaaaaad!

Jag e så utråkad! Jag skriver min födelsedagslista ( kul ), men varför? Det är ett halvår eller mer kvar!Och så lyssnar jag på Musik! Men hittar inget bra! Några ideér?

Söt hund

Hejsan allisammans. Shakti ska bort!

Hej! Jag har haft jätte kul hos Norea! Vi har varit med dom 7 jättesöta valparna och spelat restaurant life på facebook! det går bra för Rea place! (Noreas resturang). Jag kommer sakna shakti för att han ska åka hem till sara! Jaja, det bra är att han kanske ska säljas till en familj här i gränna! Yey! Vi får se. Byebye

Lilla Shakti som bebis!
Shakti som bebis!


Shakti som valp! Asså nu.

RSS 2.0