Dikt

Jag tänker på dig varje dag, dina stora svarta och så förståndiga ögon
Dina små tassar, Din underbara min ,men mest av allt tänker jag på ditt hjärta!
Ditt hjärta gjort av guld!
Du gav mig stöd när jag behövde det! Du gav mig styrka inombords, Du gav mig det mest underbara och det var känslan av att vara älskad!
Jag kände mig så älskad, så viktig och så stark!
Men då kom ljuset som fångade dig, det välkända ljus som alla kommer se men som ingen vill att andra ska hitta
Nu vet jag att du finns där uppe och också inombords! Du är en sjärna som lyser stark och som har aldrig ger upp! Du är den som får mig gråta och även nu faller tårar ibland just för att jag vet att du ger mig en hand!
Jag älskar dig fortfarande!

Till min saknade Chiggy!


DOM ÄR HÄÄR!!!

Nu är jordgubbarna häär och nu har ni antagligen hört sången om jordgubbaar! Ps. det e inte vi som sjunger... Hoppas ni får en bra sommar tillsammans med muumisga jordgubbar.

Idag:  Norea var här hoss mig och sen ringde hennes mamma som frågade om vi ville sitta barnvakt och käna 100 kr var! VI SA JA! Nu sitter vi barnvakt hos norea! vi har typ spelat sims mestadels idag!


Hallonen ter snart slut!

Hallojsan det e sista hallondagen!! hihi! men snart e det ett nytt tema och nästa tema är.......... det säger jag inte! Ni får se imorgon!
Idag har plockat hallon och latat mig vid tv:n och saknat Norea och saknat Norea, tänkt på norea och väntat på norea och typ saknat norea oxå! Of Course! <333333333333333333 till min bästist NOREA!
Hejdå!


RSS 2.0